Flea Market
Cartell del Flea Market Gavà

Flea Market és el nou mercat de segona mà que torna amb canvis en la seva imatge i també en el seu desenvolupament. Es celebrarà el dissabte 3 de juliol, des de les 11:00 hores i fins les 19:00 hores, a les zones de la Rambla, laplaça Batista i Roca, i el Parc de la Torre Lluc.

El mercat anirà acompanyat d’activitats dinamitzadores durant tota la jornada. Per exemple, al llarg de tot el dia hi haurà música ambient a càrrec d’un DJ instal·lat a la plaça de Jaume Perich. D’11:30 hores i fins les 13:30 hores hi haurà tallers de cosmètica natural per a adults i tallers de reciclatge de joguines per a infants a càrrec de Zero Waste BCN. I a la tarda, entre les 16:00 hores i les 19:00 hores, s’hi estarà la Reparatruck, una furgoneta d’assessorament en reparació d’electrodomèstics, bicicletes, patinets, etc., de la mà de Solidanca.

També en el context del mercat es podrà trobar la carpa de reciclatge i difusió de la campanya “Més verda, més neta”, des d’on es repartiran kits de reciclatge entre les 11 del matí i l’1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. Aquests kits són lots formats per bosses trio i els cubells i les bosses compostables per a la fracció orgànica.

El termini per a sol·licitar una parada està ja obert i finalitza el 30 de juny. Només s’hi posa una condició: oferir un producte de segona mà o bé manufacturat amb materials reciclats. S’ofereixen un total de 120 parades, sent prioritàries les persones que estan censades al municipi de Gavà. La reserva de parades es realitza a través de la plataforma Flea Market.