Fòrum dels Treballs de Recerca 2021
Clara Serra, va exposar en angès el seu treball sobre els Beatles

Una desena d’estudiants de segon de Batxillerat dels instituts Bruguers, El Calamot i els col·legis SAFA, Santo Ángel i Immaculada Concepció van fer ahir a la tarda l’exposició pública dels seus treball de recerca en el XIX Fòrum que, un any més, ha organitzat el Centre de Recursos Pedagògics amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà.

Anna Cesari, durant la seva exposició.

Enguany, i degut a la situació sanitària, l’acte es va fer en petit format, a la sala d’actes del Centre de Suport a l’Empresa amb la presència dels participants i retransmès per internet perquè tothom qui ho volgués ho pogués seguir.

La benvinguda va anar a càrrec de la Inspectora a d’Educació, Susana Igual, que aquest curs s’estrena com a tal a Gavà, i de l’Alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez.

Igual va voler felicitar els joves per la seva feina valorant que “el batxillerat és una etapa dura” i que “l’elaboració dels treballs suposa un sacrifici afegit, i a la vegada un repte”.

Raquel Sánchez va posar en valor “el sobreesforç que ha exigit fer aquest treball, que ja de per si suposa molta feina i força de voluntat, però que en el context actual de crisi sanitària, amb fortes limitacions, ha suposat un obstacle més que ha calgut superar, la qual cosa encara té més mèrit”.

Per a l’alcaldessa “els temes dels treballs que se centren en assumptes com la música, el feminisme o el medi ambient” que, al seu entendre, “són valors importants per tal que siguin d’interès dels joves ja que ells són un mirall de la societat i, a la vegada un exemple a seguir. Són el nostre futur i ells dipositem la nostra confiança i esperança”.

Aquí podeu conèixer els joves