14-F
Gavilán, aquest matí a la plaça de Josep Tarradellas

Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs) aposta per “reduir l’IRPF a les nòmines més baixes, la supressió o eliminació de l’impost de successions per tal que no ens treguin la casa dels nostres pares, i ajuts a pimes i autònoms de fins a 4.000 euros per pagar el lloguer”. Són propostes del programa electoral de la formació per les eleccions del 14-F que ha destacat aquest matí el regidor taronja a l’Ajuntament de Gavà, Francisco Gavilán.

En la mateixa línia de propostes econòmiques, Gavilán també s’hi ha referit directament a la pandèmia del coronavirus en assegurar que Ciutadans també creu en “una idea molt innovadora a Espanya, que a la resta d’Europa sí que es fa, que consisteix en que on no es factura i no hi ha ingressos llavors no hi ha quotes, no entenem perquè els nostres comerciants han de pagar mentre tenen les persianes tancades”.

Gavilán afirma que “Ciutadans es troba en el centre de l’espectre polític”, i en la seva opinió “votar als extrems l’únic que fa és fer més difícil treure als independentistes del govern”.

El regidor gavanenc ha carregat també durament contra el PSC amb aquestes paraules: “Hi ha partits independentistes, partits constitucionalistes, i altres que un dia ho són i altres no com per exemple el PSC/PSOE, que estan governant a la Diputació de Barcelona i a Castelldefels amb els independentistes, i recordo que la presidenta de la Diputació i alcaldessa de L’Hospitalet està imputada per corrupció i allà segueix”.

Gavilán ha llençat encara més munició contra els socialistes en assegurar que “el PSC ha mentit i menteix: Pedro Sánchez va mentir quan va dir que no governaria amb Podemos, Illa va mentir quan va dir que no es presentaria a les eleccions, i els dos van mentir quan van dir que havia un comitè d’experts i encara l’estem esperant”. El regidor de Cs ha anat més enllà encara en dir que “Illa ha mentit quan diu que no hi haurà tripartit, quan tothom sap que, de facto, ja està signat el tripartit a Madrid fa pocs dies”.

Gavilán ha demanat finalment el vot d’aquesta manera: “Si volen fer un vot intel·ligent, un vot útil, un vot per tal que tot sumi, un vot per expulsar l’independentisme, votin a Ciutadans el proper 14 de febrer”.