Futbol Sala Gavà

El Futbol Sala Gavà està potenciant el seu projecte i vol armar dos nous equips, un de pre-benjamins i un altre de veterans.

Respecte al primer, es tractaria d’un equip amb jugadors d’edats compreses entre el 6 i els 9 anys, i on hi podrien jugar tant nois com noies. “Ara mateix només tenim 4 jugadors d’aquestes edats i volem armar un equip per poder fer entrenaments i formar una mica als infants des de ben petits”, ens explica Verónica Hidalgo, que és col·laboradora de comunicació del club esportiu. Cal tenir en compte, en aquest sentit, que per fer un equip de futbol sala es necessita com a mínim quatre jugadors més un porter, “i a més entre 3 i 4 jugadors com a mínim més per gestionar els canvis”.

El fet de que sigui un equip mixt de nens i nenes “és habitual en aquestes edats, nosaltres al club no en tenim però sí que hi ha altres clubs on sí que juguen al mateix equip nens i nenes”.

Hidalgo vol refermar el missatge del club de que practicar futbol sala “serveix per aprendre a jugar en equip, per valorar la companyonia, per aprendre que tots som iguals, que són valors importants per la vida i ajuden a saber gestionar com a nen l’estar sol i l’estar en equip”.

Tot i això, n’és conscient de que el futbol sala “té menys promoció que el futbol camp i també menys visibilitat, i per tant els infants coneixen més el futbol camp i manquen infants per practicar el futbol sala”.

Els interessats en apuntar als seus fills poden adreçar-se al pavelló Jacme March on l’equip entrena els dimarts i els dijous de 17:30 hores a 18:30 hores.

Respecte a l’equip de veterans, la idea ha sorgit justament dels pares d’alguns dels jugadors del club que “volen tornar a sentir el plaer de jugar a futbol sala i, de passada, sentir més afinitat amb els seus fills que practiquen aquest esport, i s’han organitzat perquè en els clubs no hi ha equips sèniors d’edats tan grans”. Es pot apuntar, però, qualsevol veterà, tingui o no fills al club, que tingui una edat igual o superior als 35 anys.

Futbol Sala Gavà