Garraf Runners proposa el repte Conquesta La Morella
Cim de La Morella

El club esportiu Garraf Runners ha ideat un repte per aquest 2021, premiar a les persones que acreditin que han pujat al cim de la Morella més vegades durant aquest any. Amb el lema “Conquesta La Morella”, l’entitat, que l’actualitat compta amb un centenar de socis, vol donar-se a conèixer, incrementar la massa social i, a la vegada, promoure el descobriment del nostre entorn natural.

El president d’aquest associació, Miquel Mondéjar explica que “enmig d’aquesta greu situació sanitària, on hem patit moltes restriccions, volem aprofitar que es relaxen les mesures per promoure el gust per córrer i caminar per la muntanya, i per fer-ho creiem que un al·licient pot ser aquest”.

La mecànica per participar és senzilla. Qualsevol persona que vulgui, es pot inscriure a l’activitat a través de la seva pàgina www.garrafrunners.org, i a partir d’aquí acreditar que han coronat la muntanya superant un mínim de 10 quilòmetres i aportant l’enllaç al mòbil o rellotge intel·ligent que hagi enregistrat l‘itinerari. Es pot prendre part en aquest repte fins el proper 31 de desembre, data on es farà tot el recompte i es lliurarà un premi, en categoria masculina i femenina, consistent en unes sabatilles de córrer patrocinades per Base Castelló Esports.

Concurs fotogràfic

Mondéjar explica que, “a més es faran altres sortejos amb altres obsequis durant l’any” i concreta “un concurs fotogràfic consistent en penjar fotos al cim de La Morella amb el hastag #conquestalamorella a l’Instagram de Garraf Runners. Entre tots els participants es rifaran samarretes”.

Garraf Runners és una entitat creada al 2012 pels amants de les ultradistàncies. La seva pretensió és “seguir creixent i innovant”, raó per la qual, segons explica Miquel Mondéjar, “ara volem crear una nova secció de trekking, ja que hem vist que cada vegada hi ha més persones que es decideixen a fer caminades per la muntanya en solitari. Pensem que pot ser interessant muntar un grup per fer-ho plegats i, a més, poder mostrar rutes noves, ja que val molt la pena aprofitar el ric entorn natural que tenim a la vora”