Vídeo: Marc Farré

El C. F. Gavà no aconsegueix passar de l’empat (Gavà 2 – Figueres 2)

Els gavanencs tornen a cedir punts en un partit en què van desplegar un joc efectiu

El partit contra el Figueres va començar molt però que molt bé pels gavanencs, que només en el segon 19 ja es van avançar en el marcador amb un gol de Masuet. Després d’això el Gavà no va afluixar i es va trobar amo i senyor del partit durant els primers 20 minuts. L’entrenador gavanenc, Albert Poch, explica que “a La Bòbila ja ens passa això de tant en tant, no és la primera vegada que fiquem gols ràpids”. Després, però, l’equip es va relaxar, i es que tal i com explica Poch “marcar tan aviat té els seus desavantatges ja que entres en un moment de relaxació”. Poc a poc el Figueres es va anar ficant en el partit fins que va arribar el gol de l’empat en el minut 31 quan Pol Compte guanyà l’esquena de la defensa i, davant la mitja sortida d’Aleix, el supera per dalt establint l’1 a 1.

 

La segona part va tornar a ser de clar domini gavanenc, el que va desesperar molt al Figueres ja que veien com se’ls escapava un dels darrers trens per pujar a places de play off. Fruit d’aquest nerviosisme va arribar una pluja de targetes i expulsions pels gironins que va marcar definitivament el curs del partit. El primer en ser expulsat va ser Argi per doble targeta groga després de llençar al terra a Masuet. L’àrbitre va expulsar poc després a l’entrenador figuerenc, Arnau Sala, encara que era complicat saber si era ell qui protestava més o eren els seus ajudants. I en el minut 70 va arribar el segon gol gavanenc (Sergio Navarro rematant a plaer després d’una internada en l’àrea de Grau que li va acabar cedint l’esfèric), un gol que va ser molt protesta pels visitants fins que el col·legiat va expulsar a Guillem Cornellà amb vermella directa. Amb només nou jugadors, i lluny de llençar la tovallola, el Figueres va anar a buscar l’empat amb encara més força, i aquí van trobar l’ajuda del Gavà, que no va estar gaire encertat en les contres, ja sigui a l’hora de fer la passada definitiva o a l’hora de concretar les jugades i ficar gol. En el minut 83 els figuerencs van tenir la seva recompensa en aconseguir l’empat definitiu (2-2) mitjançant un gol de Narcís Barrera després d’un rebuig del porter gavanenc, Aleix.

 

Poch posa en valor aquest empat “davant un equip que està lluitant per ficar-se a les places d’ascens i al qual vam plantar cara de totes totes”, i assegura que el partit “no va ser dolent, va tenir molt ritme ja que ells es jugaven molt”. Poch va més enllà i creu que l’empat “va ser injust ja que tenim aquest mal endèmic en què els contraris amb poca cosa ens treuen molt i nosaltres necessitem moltes coses, i amb el Figueres podríem haver quedat 4 a 1 i no hagués passat absolutament res”. L’entrenador gavanenc reconeix que després de les expulsions el Gavà “es va relaxar, ells van ficar molta gent al davant, van deixar molts espais al darrere però nosaltres no els vam saber aprofitar, i en una jugada aïllada ens van empatar el partit”.

 

El proper diumenge, darrer desplaçament de la temporada 2012-2013, en aquest cas al terreny de joc del Vilafranca.