Gavà acollirà el rocòdrom més gran de tot Espanya
Gavà acollirà el rocòdrom més gran de tot Espanya

Després de la recent obertura del rocòdrom més gran d’Espanya a Madrid, Sharma Climbing ja treballa en el seu següent projecte, que es localitzarà a Gavà i comptarà amb un espai encara major, de 5.000 metres quadrats. L’empresa confia a obrir les noves instal·lacions al “setembre o octubre”, després d’una inversió de 3 milions d’euros.

“El projecte de nou rocòdrom a Gavà es reprendrà ara, amb l’objectiu d’obrir-lo per setembre o octubre del pròxim 2021, sempre que no hi hagi contratemps derivats de la pandèmia”. Són paraules de Jimena Alarcón, CEO de Sharma Climbing, un dels principals operadors del sector de l’escalada a Espanya. L’empresa ja està pagant el lloguer de la nau que albergarà el rocòdrom, la qual cosa accelera la necessitat de concretar el projecte.

D’altra banda, des de Sharma Climbing treballen en una revisió del nou rocòdrom per a abaratir el preu final, donat el context d’incertesa econòmica a causa de la pandèmia. “Per exemple, finalment, no hi haurà sòl radiant i optarem per la calefacció tradicional, també valorarem el tipus de sòl a instal·lar. Anava a ser un projecte amb tota mena de luxes però la situació actual ens obliga a reconfigurar-ho”, assenyala Alarcón.

Escalada per a tothom

El focus de negoci de Sharma Climbing no és exclusivament l’escalador tradicional que busca una dificultat tècnica, “sinó que ens dirigim a un públic ampli que es pot veure atret per les activitats en les nostres instal·lacions”, precisa Alarcón. De fet, en les seves instal·lacions també es dóna cabuda a un espai de fitness o altres zones per a realitzar activitats extracurriculars o celebracions personals.

Jimena Alarcón confia que en “el creixement de l’escalada a nivell mundial, amb la incorporació de públic més enllà de la franja entre els 18 i 40 anys, amb l’ajuda extra d’haver-se ja declarat com un esport olímpic”.