Gavà acollirà la Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat
Gavà acollirà la Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat

Gavà acollirà, el proper dijous 9 de juny a les 9.30 hores a l’Espai Maragall, la 14ª Jornada Comarcal de Joventut del Baix Llobregat: “Món virtual i relacions digitals: oportunitats i riscos de la hiperconnectivitat”. Iniciativa promoguda pel Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La Jornada està dedicada a la convivència entre l’entorn digital i el físic, i les potencialitats i reptes que aquest suposa pel treball amb persones joves. Sense perdre de vista els riscos associats a l’ús abusiu de les eines digitals, incorporant una mirada positiva sobre la tecnologia i posant en valor, també, algunes de les oportunitats que ofereix.

És un acte adreçat, especialment, a professionals (joventut, acció social, ensenyament, etc.) que treballen amb joves i càrrecs electes de l’àmbit. Això no obstant, es tracta d’un esdeveniment obert i gratuït, al qual pot assistir qualsevol persona interessada en la temàtica que s’hi aborda.

L’acte comptarà amb la ponència inaugural, “Win-win: la digitalització i les relacions intergeneracionals”, a càrrec del Dr. Albert Sabater Coll, professor Serra Húnter de Sociologia, director de la Càtedra – Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC), i Coordinador d’Estudis del Màster en Economia de l’Empresa (Business Econòmics) a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona. I dues taules d’experiències: una sobre potencialitats del món virtual i de les eines digitals i l’altra sobre recursos socioeducatius per a la prevenció de riscos vinculats al món virtual i les eines digitals

Podeu veure aquí el programa detallat de la Jornada.

Inscripcions aquí