Gavà acollirà una nova edició de la Jornada Biblioteques UNESCO
Gavà acollirà una nova edició de la Jornada Biblioteques UNESCO

Aquest dijous, 17 de juny, Gavà acollirà una nova edició de la Jornada Biblioteques UNESCO, que enguany porta per títol Localitzant els ODS.

L’objectiu principal és oferir als professionals del nostre àmbit un espai de reflexió i de debat sobre la incorporació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el dia a dia de les biblioteques i, per extensió, del sector cultural.

Aquesta trobada vol ser també un punt de partida per inspirar, connectar i promoure entre les biblioteques un full de ruta comú que contribueixi a assolir el propòsit universal del desenvolupament mundial sostenible.

Desenvolupament de la Jornada

La jornada es durà a terme en sessió de matí i de tarda, entre l’Espai Maragall i la biblioteca Josep Soler Vidal, i combinarà una part de debat especialitzat amb la intervenció de ponents del sector cultural, amb una segona part de tallers i activitats de caire participatiu.

Com a punt i final, i en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni que se celebren el mateix dia, es podrà visitar el Parc Arqueològic Mines de Gavà o el Refugi antiaeri de la Rambla.

Consulta el programa amb detall aquí

Objectius

  • Reflexionar i debatre sobre la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en l’àmbit de les biblioteques i, per extensió, del sector cultural.
  • Difondre i compartir les accions que les biblioteques duen a terme en el marc de l’Agenda 2030 i els ODS.
  • Donar a conèixer l’activitat del Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO
  • Promocionar el patrimoni cultural de Gavà