Gavà acull aquest diumenge el Musicoral
Gavà acull aquest diumenge el Musicoral

L’Espai Maragall de Gavà acull aquest diumenge, 12 de març, un dels concerts de la gira del 2023 del Musicoral, el cicle de recitals corals del Baix Llobregat organitzat per la Federació Catalana i que comptarà amb l’actuació de la Coral Sellarès com a amfitriona i 4 grups més: Castelldefels, Sant Climent, la Palma de Cervelló i un de l’Hospitalet.

L’acte començarà a les 18 hores i cada coral interpretarà unes 4 o 5 peces. Isabel Pugés, Presidenta de Coral Sellarès, explica que “aquest esdeveniment resulta molt enriquidor i ens permet veure com funcionen i evolucionen els grups. També precisa que “la tasca d’amfitrions, que hem d’exercir cada 4 anys, és maca però requereix de dedicació i feina perquè cal preparar moltes coses”.

El Musicoral, amb 37 anys d’història, compta amb 41 corals del Baix Llobregat inscrites i munta recitals arreu. Sense anar més lluny, el dissabte 11 de març, la parròquia de Sant Cristòfol, a Begues, acollirà una d’aquestes cites artístiques on, justament, hi participarà la Coral Sellarès interpretant dues havaneres i un parell de cançons catalanes.

De la seva banda, la Coral Sellarès ja prepara un altre concert que ells cataloguen “d’emotiu i important. Es tracta de l’homenatge al mestre Ramon Marcó, fundador del grup als anys 60. L’esdeveniment tindrà lloc el 26 de març, a les 18 hores, a l’Espai Maragall i comptarà amb la participació de 4 corals convidades, a més de la ja esmentada, que interpretaran diverses peces i al final tancaran l’acte entonant plegades el Cant de la Senyera.

Escolta l’entrevista sencera a Isabel Pugés a Ràdio Gavà