Gavà acull el Campionat de Catalunya d’Escalada de Bloc

Les instal·lacions del Sharma Climbing de Gavà acollirà, aquest cap de setmana, la disputa de la 15a Copa Catalana d’Escalada de Bloc i el Campionat de Catalunya d’Escalada de Bloc. La prova compta amb 160 escaladors i escaladores inscrits, la majoria en les categories juvenils, mentre que en l’absoluta el cartell compta amb els noms habituals de les últimes edicions.

Rut Monsech i Cedric Lluc Milles són els actuals campions de Catalunya en l’especialitat de boulder. En la categoria femenina Monsech defensarà el títol enfront d’atletes com Maria Benach, Lucía Miranda o Francis Guillen, mentre que en la masculina a Lluc Milles li ho disputaran competidors com Dídac Zamora, Joel Codina o Lluc i Lau Macià. Aida Torres, una de les millors escaladores del panorama nacional no participarà ja que s’està recuperant d’una lesió de turmell.

Enguany TV3 a través, d’Esport 3 emetrà en directe la final absoluta que començarà a les  16:30 hores.

De la seva banda, el dia 18 de març, el Sharma Climbing de Gavà acollirà la prova reina de les Sharma Sèries 2023. RTVE Play i Teledeporte emetran en directe aquesta competició que comptarà  amb la participació d’una vintena d’homes i d’una quinzena d’escaladores.

La velocitat també tindrà un paper important en el Sharma Climbing Gavà. En aquesta prova competiran especialistes com Erik Noya, Carla Martínez, Leslie Romero, María Laborda, Isaac Estévez, Alejandro Rivas o Alejo Bernabé.