Gavà adapta el Carnaval a la situació de pandèmia
Gavà adapta el Carnaval a la situació de pandèmia

Gavà viurà aquest cap de setmana de manera molt diferent aquest Carnaval degut a la situació sanitària, raó per la qual, la majoria d’activitats passaran a ser online i altres es reformularan per fer–se en petit format amb l’objectiu de minimitzar qualsevol risc de contagi.

Programa d’activitats

11 de febrer, Dijous Gras

A les 18.00 hores la cuinera de la nostra ciutat Laura Zurriaga guiarà un taller de cuina elaborant plats típics d’aquesta dates amb productes com l’ou i la botifarra d’ou. L’activitat es podrà seguir a través del canal YouTube de Gavà Cultura

12 de febrer, arriba el Rei Carnestoltes

A les 18.00 hores podrem escoltar el pregó del Rei Carnestoltes convidant a la diversió, però enguany amb molta prudència. Es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Gavà Cultura i pel canal YouTube de Gavà Cultura

13 i 14 de febrer : Carnaval Show i GavàCatchestoltes

Dissabte i diumenge, a les 12.00 hores i les 18 hores, tindrà lloc el Carnaval Show a l’Espai Maragall amb música i humor i personatges d’allò més estrafolaris. Serà un espectacle familiar i participatiu on caldrà venir disfressat.

L’entrada gratuïta, però cal fer la reserva prèvia a www.espaimaragall.cat, o a la mateixa taquilla una hora abans de començar l’espectacle. L’aforament és limitat.

IMPORTANT: Caldrà seguir totes les normes de seguretat. Per tant, serà obligatori l’ús de mascareta per a majors de 6 anys amb grups màxims de 4 persones. S’haurà de respectar, en tot moment, la distància de seguretat entre grups en els diferents espais, tant en l’accés com en els espais interiors.

També es farà el Gavà Catching, edició carnestoltes. Es convida a tothom a disfressar-se i a trobar les ubicacions distribuïdes per tota la ciutat. En aquesta ocasió no guanyarà el més ràpid, sinó l’equip més eixelebrat. Els premis seran entrades de cinema,d e teatre o altres espectacles. Més informació a @gavajove o a través del telèfon 618 76 27 72.

14 de febrer, La Tornaboda

A les 11 hores podrem veure l’Esbart Brugués de Gavà dansant La Tornaboda i el Patatuf. L’espectacle es podrà seguir a través de les xarxes socials de Gavà Cultura i de l’Ajuntament i pel canal YouTube de Gavà Cultura.

16 de febrero, Dimecres de Cendra

A les 17.00 hores s’acomiadarà el Carnaval per donar pas a la Quaresma amb l’activitat que tradicional ment dinamitza la Companyia General del Foc cremant la sardina. Qui ho vulgui podrà veure per internet un vídeo recordatori a través de les xarxes socials de Gavà Cultura i Ajuntament de Gavà i del canal YouTube de Gavà Cultura.