Gavà adapta els carrers per facilitar el distanciament social

A l’espera de que es confirmi que Gavà entrarà la propera setmana en la Fase 1 de desconfinament, l’Ajuntament de Gavà adapta l’espai públic al desconfinament progressiu de la ciutadania.

L’empresa municipal PRESEC està senyalitzant durant el dia d’avui les voreres. L’objectiu és afavorir els desplaçaments a peu i que aquests es realitzin amb les mesures de distanciament social necessàries per garantir la salut i la seguretat de la ciutadania. S’aconsella emprar preferentment les voreres en sentit unidireccional. S’insta als vianants a fer servir el mateix criteri que a la circulació rodada; caminar sempre per la vorera dreta.

L’Ajuntament ja va tancar al trànsit la circulació de vehicles aquells carrers que no disposen de zones verdes a prop i que tenen voreres estretes.

La restricció és efectiva de 9 a 19 hores, si bé es permetrà l’estacionament dels vehicles i l’accés als guals i inclou un tram de 3 quilòmetres: Avinguda de Mas Sellarès, Carrer del Foc, Mare de Déu de Montserrat, entre Sant Lluís i Sant Pere, Santa Teresa, en els trams compresos entre Colomeres i Sant Joan, i entre Monflorit i Mare de Déu dels Dolors, Segle XX, entre Garcia Lorca i Montflorit, Pau Claris, entre Pi i Margall i Garcia Lorca, Lluís Borrassà (entre Joanot Martorell i Ramón Muntaner), Ramón Llull (entre Pau Vergós i Lluís Dalmau), Bernat Metge (entre Pau Vergós i Lluís Dalmau, Rovira i Virgili i carrer de les Moreres.