Gavà amb el Dia de la Salut de les dones 2021
Gavà amb el Dia de la Salut de les dones 2021

Gavà tornarà a celebrar aquest any el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, per aquest motiu ha programat diverses activitats de cara a la setmana ve.

Programa

Dimarts, 25 de maig

La popular periodista Elisneda Camps moderarà una taula rodona sota el títol “Desigualtat de gènere i salut mental” on es farà un anàlisi de la situació des d’un punt de vista social, psicològic i feminista. A l’acte hi participaran la psicòloga clínica i psicoterapeuta especialitzada en gènere, Gemma Cánovas, Raquel Cortés, que és pedagoga, educadora social i tècnica en violència de gènere, Marcela

Mezzatesta, metgessa psiquiatra i psicoterapeuta a la xarxa de salut pública i Laura Redondo, psicòloga jurídica i forense.

 

Aquest acte es farà a l’Espai Maragall a partir de les 18 hores i també es podrà seguir a través del canal de youtube de l‘Ajuntament de Gavà. Per acudir-hi presencialment, i com a mesura de seguretat per controlar l’aforament, cal formalitzar la inscripció prèvia al web de l’Espai Maragall.

Dijous, 27 de maig

La sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal acollirà, a partir de les 18 hores, un taller denominat “Expandeix la teva zona de confort”. Es tracta d’una activitat basada en la filosofia kaizen, una metodologia que té com a objectiu la millora continua a partir de petits reptes per obtenir resultats en la motivació, la creativitat i una estat d’ànim més alegre i vital. Aquest taller estarà conduït per Carmen Reguero. Les persones que hi vulguin participar presencialment, i com a mesura de seguretat per controlar l’aforament, cal formalitzar la inscripció prèvia al mail b.gava.jsv@diba.cat o al telèfon 93 263 9230

Divendres, 20 de maig i dimarts, 1 de juny

El Nou Espai Sant jordi acollirà el taller denominat “Els malestars de les dones: violències, salut i empoderament”.

L‘activitat, de dues hores de durada, de 17a 19 hores, pretén crear un espai col·lectiu de reflexió entorn les dolències físiques i emocionals partint del reconeixement de la vulnerabilitat i mitjançant una metodologia creativa i vivencial per atansar-no, de manera crítica a les desigualtats, el patiment i a les seves causes estructurals.

Per participar d’aquest taller, que organitza l’entitat Abilis, cal formalitzar la inscripció prèvia al mail igualtat@gava.cayt o al telèfon 93 26 9222 i dur una caixa de retoladors de colors.