Gavà amb el Dia Mundial del Medi Ambient
Gavà amb el Dia Mundial del Medi Ambient

El proper diumenge, 6 de juny, Gavà se suma a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient organitzant diferents activitats de sensibilització que tindran lloc a la plaça Jaume Balmes, de 10 a 13 hores

Així, podrem trobar la furgoneta de la reparació (Reparatruck) a la qual podreu portar petits electrodomèstics, bicicletes o patinets.

L’ajuntament també s’instal·larà la carpa de reciclatge, on es lliuraran kits per facilitar la recollida selectiva (bosses trio, cubells d’orgànica i bosses compostables).

Lema: Restauració dels Ecosistemes

El tema del Dia Mundial del Medi Ambient 2021 és la Restauració dels Ecosistemes.

Pakistan exercirà com a amfitrió mundial, i el Dia serà el marc per al llançament del Decenni de les Nacions Unides sobre la Restauració dels Ecosistemes.

La restauració d’ecosistemes pot prendre moltes formes: plantar arbres, reverdir ciutats, reintroduir espècies silvestres als jardins, canviar la dieta o netejar rius i costes. Aquesta és la generació que pot fer les paus amb la naturalesa.

10 anys per restaurar el planeta

Ara més que mai, és urgent restaurar els ecosistemes danyats.

Els ecosistemes sustenten totes les formes de vida de la Terra. De la salut dels nostres ecosistemes depèn directament la salut del nostre planeta i els seus habitants. El Decenni de les Nacions Unides sobre la Restauració dels Ecosistemes té per objectiu prevenir, detenir i revertir la degradació dels ecosistemes en tots els continents i oceans; així, es pot ajudar a erradicar la pobresa, combatre el canvi climàtic i prevenir una extinció massiva. El seu èxit depèn de la col·laboració de tots. Obtingui més informació sobre els ecosistemes i el Decenni de les Nacions Unides, i uneixi’s al moviment mundial per a restaurar el planeta.