Gavà amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
S'han organitzat diferents activitats virtuals que tindran lloc del 16 al 22 de setembre

Gavà se suma, un any més a la celebració de la Setmana Mobilitat Sostenible i Segura amb la organització de diverses activitats que es faran del 16 al 22 de novembre. amb l’afany de fomentar el respecte pel medi ambient, com ser més sostenibles i com aprofitar l’espai públic de la nostra ciutat per moure’ns de manera més segura i activa, reduint les emissions al nostre entorn.

Val a dir, que en el context actual de pandèmia els entesos constaten que “el coronavirus està provocant una major mortalitat a les zones amb una atmosfera més contaminada”, raó per la qual consideren oportú “aprofitar els propers mesos i anys per accelerar el canvi d’hàbits en la ciutadania reduint l’ús del vehicle privat motoritzat amb motor tèrmic i impulsant la mobilitat activa i saludable per tal de donar fi al sedentarisme del confinament amb nous hàbits més saludables“.

També entenen que “molt probablement la recuperació de la crisi sanitària vindrà acompanyada durant molts anys d’una important crisi econòmica i social, per tant novament el transport públic i la mobilitat activa hauran de jugar un paper indispensable, ja que es tracta dels mitjans de transport més econòmics i accessibles per a tothom. Cal lluitar també per a que els nous requeriments de distanciament social no penalitzin l’ús del transport públic en el qual s’estan implantant les mesures necessàries per a que els seus usuaris viatgin segurs”.

Programa d’activitats a Gavà

Activitat virtual: reptes per una mobilitat sostenible i activa.