Gavà celebra amb èxit el Dia de la Dansa

Gavà va celebrar amb força èxit, diumenge passat, el Dia Internacional de la Dansa amb diferents activitats. L’esdeveniment, organitzat pels Amics de la Dansa va comptar amb diferents activitats, al Parc de la Torre Lluc on, i fins aproximadament les 13 hores, es va poder gaudir de les actuacions d’alumnes de les escoles de la ciutat, Leonor Vives, Le Bal, l’Aula de Dansa i el grup l’Eramprunyà que pvan resentar els seus números de diferents estils que passen pel flamenc, el clàssic, el jazz el hip-hop o les danses orientals.

A la tarda es va fer un taller de dansa i percussió a càrrec a càrrec de PerKimBa i a l’Espai Maragall, va tenir lloc la Mostra de Dansa amb l’art i la menestralia de diferents escoles i grups convidats.

Per a Amics de la Dansa la jornada és important perquè contribueix a “fomentar el gust i la pràctica de la dansa i per donar a conèixer l’entitat. També està molt bé perquè les alumnes de les diferents escoles es trobin i es fomenti l’esperit de companyonia i puguin actuar en públic mostrant tot allò que han après”.

També es va organitzar un concurs fotogràfic sobre la mostra de dansa al carrer.