ANDALUCIA-080317

 

Gavà celebra aquest diumenge el Dia de Andalucía amb una gran festa la parc de la Torre Lluc. La jornada està organitzada conjuntament per la Casa de Andalucía de Gavà, i la Asociación Cultural Andaluza amb la implicació de la Casa de València i de l’Ajuntament.

Les activitats donaran inici a les 10.30 hores amb actuacions dels diferents quadres de ball de les diferents entitats. A partir de les 13.30 hores, i durant una hora, es podrà gaudir de l’espectacle del grup Mandala. Durant  la festa, els més petits es podran divertir amb inflables i, a partir de les 15 hores, se servirà una paella solidària cuinada per la Casa de València. El tiquets del dinar tenen un preu de 5 euros, 1 euro dels qual es destinarà la Plataforma Gavà Solidària (la beguda no està inclosa en aquest import). Els tiquets es poden comprar a la seu de la Casa de Andalucía (carrer de Sarrià, 9) i a la Asociación Cultural Andaluza (Carrer de Josep Moragas, 1).

El Dia de Andalucía es commemora oficialment el 28 de febrer per recordar la data del referèndum sobre la iniciativa del procés autonòmic de l’any 1980.