Gavà celebra el Dia de la Dansa 2022
Gavà celebra el Dia de la Dansa 2022

Gavà celebra, aquest dissabte, 7 de maig, el Dia Internacional de la Dansa amb diferents actuacions. L’esdeveniment, organitzat pels Amics de la Dansa arrencarà a les 10 del matí al Parc de la Torre Lluch i comptarà amb la participació de diferents escoles de la ciutat com són: el grup l’Eramprunyà, Leonor Vives, Le Bal, El Muro i la Casa de Andalucía de Gavà. Totes elles presentaran els seus números de diferents estils que passen pel flamenc, el clàssic, el jazz o el hip-hop, entre d’altres.

Segons l’organització, “aquesta jornada és important per fomentar el gust i la pràctica de la dansa i per donar a conèixer l’entitat. També està molt bé perquè les alumnes de les diferents escoles es trobin i es fomenti l’esperit de companyonia i puguin actuar en públic mostrant tot allò que han après”.

Dia Internacional de la Dansa

Al 1982, per iniciativa del Comitè Internacional de Dansa, va ser proclamat per la UNESCO el 29 d’abril com a Dia Internacional de la Dansa. La data triada correspon al natalici del ballarí i coreògraf Jean-Georges Noverre.

L’objectiu del Dia Internacional de la Dansa és homenatjar la dansa com una disciplina d’art universal i diversa, reunint a tots els que han triat aquesta forma d’expressió sense barreres culturals, polítiques i ètiques.