Gavà celebra el II Wow Market
Gavà celebra el II Wow Market

El comerç local de Gavà ha celebrat el II Wow Market. Divendres a la tarda i dissabte van treure la botiga al carrer per oferir els seus productes amb descomptes especials amb l’objectiu d’acabar de liquidar l’stock de temporada. Així, la gent va poder passejar per la zona de vianants de l’Illa i, fins i tot participar d’alguna activitat especial organitzada per algun dels establiments com és el cas de la llibreria Tres Paraguas que va organitzar sessions de conta contes per als més petits.

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha destacat “la resiliència del comerç local, perquè malgrat les grans dificultats derivades d’aquesta profunda crisi del coronavirus segueix treballant amb constància per oferir un producte de qualitat, tracte personalitzat i molta professionalitat. El comerç és un dels pilars de la nostra economia i una de les peces claus per donar vida a la nostra ciutat, per això crec de cor que val la pena que se segueixin fent aquesta i altres activitats”.

El primer tinent d’alcalde Jordi Tort també ha felicitat el comerç local per aquesta iniciativa i pel fet que “segueixi treballant, amb l’empenta de sempre perdonar vida als nostres carrers i places