Gavà celebra la II Feria de Abril

Després de la bona acollida que va tenir l’any passat, un grup de comerciants del barri de les Colomeres han decidit organitzar novament per muntar, una Feria de Abril. La celebració tindrà lloc aquest dissabte al matí, de 11 a 14 hores, al carrer de Pi i Maragall

La iniciativa, tal i com van explicar l’any passat, pretén “dinamitzar el barri i promocionar el petit comerç de la zona”. Així es guarnirà l’espai públic amb motius típics de la “Feria” i els establiments trauran a fora el seus productes, de manera que la gent podrà assaborir, per exemple, tapes de pernil i peix, empanades, sucs de fruita naturals i els típics “rebujitos”.

La Casa de Andalucía de Gavà també hi participarà amb actuacions dels grups i a les 14.30 hores es compartirà un dinar popular a base de migas. Els tickets, que costen 5 euros es poden adquirir a la seu de l’Associació de Veïns de les Colomeres. A la tarda hi haurà sevillanes, música disco i una rifa.

La organització espera que tota la ciutadania els acompanyi, “fins i tot amb vestits de flamenca, per gaudir de la festa i fer ambient”.