Gavà celebra la Setmana de la Inclusió
Gavà celebra la Setmana de la Inclusió

Gavà, vol expressar el seu compromís amb la inclusió celebrant una setmana dedicada a aquest tema. Axí, per aquest dimecres 15 de març, la sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal acollirà una ponència i una taula rodona sobre oci inclusiu per a totes els edats. A les 17.30 hores, hi haurà la xerrada a càrrec del sociòleg especialitzat en l’anàlisis de necessitats socials en el camp de la discapacitat i la dependència, Antonio Jiménez Lara

A les 19.30 hores, donarà inici la taula rodona que comptarà amb la participació de Jordi Tudela, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona; Ester González i Xavi Castellanos, membres de la Fundació Catalana de l’Esplai i Daniel Aragonés, responsable de Baskin a la Universitat de Barcelona.

Per dissabte, dia 18 de març s’ha preparat una festa. Sota el títol de “Fest-in Gavà” la Torre Lluc acollirà, entre les 10.30 i les 13.30 hores, tot un seguit d’activitats esportives, de pintura, tallers familiars, de timbals, dansa i globuflèxia i una actuació castellera, entre d’altres. A més, tothom qui ho vulgui podrà agafar forces assaborint xocolata i melindros.