Gavà celebra la seva Feria de Abril

Un grup de comerciants del barri de les Colomeres s’han organitzat per muntar, aquest dissabte al matí, de 10 a 15 hores, la primera Feria de Abril de Gavà, una petita festa que segons ha explicat Sergio Cruz, propietari de la peixateria “El Timón de Sergio”, i impulsor d’aquesta iniciativa, pretén “dinamitzar el barri i promocionar el petit comerç de la zona”. Amb aquest objectiu, en el tram del carrer de Pi i Maragall més proper a can Tintorer, l’esmentada peixateria i altres establiments es guarniran amb motius típics de la “Feria” i trauran a fora el seus productes, de manera que la gent podrà assaborir, per exemple, tapes de pernil i peix, empanades, sucs de fruita naturals i els típics “rebujitos”.

Sergio Cruz, qui també és professor de ball de la Casa de Andalucía de Gavà, explica que “l’entitat regional també hi participarà amb actuacions dels grups”. L’Associació de Veïns de les Colomeres també dóna suport a aquesta festa que segons Cruz “esperem que pugui continuar” i a la vegada que “esdevingui la llavor de noves propostes que permetin fer ambient en aquest sector del municipi i promocionar el seu petit comerç”.

A més del Timón de Sergio, organitzen la Feria el forn de pa degustació Patagonia, la carnisseria xarcuteria El Barri, el bar Champanillo, el Forn del Barri i la fruiteria de Julio y Conchi.

Cruz espera que “tota la ciutadania ens acompanyi, fins i tot amb vestits de flamenca, per gaudir de la festa i fer ambient”.