Gavà condemna els insults masclistes del partit entre EF Gavà i el Piera

L’Ajuntament de Gavà ha fet arribar una comunicat on “condemna totalment els fets que van tenir lloc aquest passat cap de setmana durant la disputa del partit entre l’Escola de Futbol Gavà i Piera AE, quan diversos pares d’aquesta última entitat van proferir insults masclistes contra l’àrbitre del partit”.

L’Ajuntament de Gavà s’ha posat en contacte amb l’Escola de Futbol Gavà i amb l’Ajuntament Piera per tal que “condemnin els fets ocorreguts i garantir una sanció exemplar contra els pares que van tenir un comportament denigrant contra l’àrbitre”.

L’Ajuntament de Gavà també s’ha posat en contacte amb l’àrbitre per mostrar “el seu màxim suport i condemnar l’agressió patida”. Un suport que fa extensiu a “tot el col·lectiu d’àrbitres que, per malauradament pateixen aquest tipus de comportament per part del públic”.

L’Ajuntament assegura que “donarà suport a les mesures que adopti la Federació Catalana de Futbol per erradicar aquest tipus de conductes dels camps de futbol”.

Actualment, l’Ajuntament precisa que ja actua “quan hi ha comportaments com aquests rebutjant qualsevol insult o acció tant a àrbitres com jugadors i tècnics. En aquest sentit s’està treballant en un Reglament local d’usos esportius que regularà l’ús de les instal·lacions esportives municipals i sancionarà, entre d’altres, les actituds masclistes, racistes i homòfobes que es mostrin a qualsevol instal·lació esportiva de Gavà”.  

Podeu veure aquí el vídeo dels fets publicat per top.futbolbase