candidat erc

candidat erc

Andreu Pérez Lorite, portaveu del grup municipal

Va per endavant el nostre agraïment als que ens ha fet confiança en aquestes eleccions. Seguirem com sempre treballant pel país i per les persones. Tant a Gavà com a la resta del país, la victòria ha estat per als demòcrates que volem decidir el nostre futur. Amb els números a la mà, a Gavà, el 44% dels vots són per a formacions que volem el dret a decidir. El 32% hi són contraris, i la resta defensen altres vies. Així mateix, el “no” a les retallades també ha guanyat: les esquerres (45%) guanyen les dretes (38%).

 

Aquestes són les lectures amb vots populars a les mans. La gent ha premiat la coherència, el discurs clar i la serietat. El messianisme no agrada. Ara toca avançar en el camí de retallar les grans fortunes, els especuladors… de recuperar el que hem perdut les classes populars en els darrers anys. En aquest camí ens trobaran.

 

També toca treballar en el full de ruta cap al referèndum: aquí su­marem forces. Les urnes han demanat un canvi en aquesta direcció i ERC en serà la garantia.

 

Si qui ha guanyat vol un altre camí, que truqui a una altra porta. Ara són temps de treballar per a la construcció d’un nou país per a tothom.

 

Per acabar voldria felicitar els companys d’IVC-EUA i a les CUP pels bons resultats aconseguits. I reiterar les gràcies als 2.045 gavanencs que ens han fet costat.