Gavà dóna suport a les pimes innovadores
Gavà dóna suport a les pimes innovadores

L’espai Cubic de Viladecans acollirà, aquest dilluns, 15 de novembre, la V edició de la trobada Innpulso Emprende, organitzat per la Red Innpulso (Xarxa Espanyola de Ciutats de la Ciència i la Innovació), amb el suport del Ministeri de Ciència i Innovació. Alcaldes i Alcaldesses, entre elles la de Gavà, Gemma Badia, persones emprenedores, startups –pimes o micropimes– de 34 municipis espanyols es donaran cita en un esdeveniment que comptarà amb la presència de la ministra de Ciència i Tecnologia, Diana Morant.

Aquesta cinquena edició de Innpulso Emprende girarà entorn de la Missió de Ciutats Climàticament Neutres (100 Climate-neutral Cities by 2030 – by and for the Citizens) impulsada per la Comissió Europea.

La jornada té com a objectiu “facilitar un acostament entre pimes innovadores a nivell nacional; potenciar l’intercanvi d’experiències en la promoció i el suport a la innovació des de l’administració i, en definitiva, posicionar a les pimes innovadores pertanyents a les Ciutats Innpulso, donant-los visibilitat per a facilitar el seu accés a mercats potencials i possibles inversions”. La Xarxa Innpulso està formada ara per 63 municipis.

Així, Red Innpulso convida a les ciutats a presentar a Viladecans projectes emprenedors innovadors que donin resposta a aquest repte i promoguin un progrés alineat amb la missió plantejada: eficiència energètica, energies renovables, mobilitat sostenible, economia circular o bioeconomía. Cada Ciutat Innpulso presentarà, de la mà del seu alcalde o alcaldessa, a la pime o startup que representarà a la ciutat i que haurà de defensar el seu projecte en un termini de temps reduït.