Gavà encén el Nadal

Gavà va donar la benvinguda al Nadal divendres amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc. L’acció va anar acompanyada d’una acolorida festa a la plaça de Josep Tarradellas amb una exhibició amb salts i algunes acrobàcies i un berenar a base de xocolata desfeta. També es va descobrir un gran arbre de Nadal que lluirà a la ciutat durant totes aquestes festes. A més, tothom qui ho va voler va poder participar més activament escrivint un desig en una bola de Nadal per un Gavà més sostenible.

L’alcaldessa, acompanyada d’un nodrit grup de nens i nens va participar activament en l’emocionant compte enrere i va prémer el dispositiu que va permetre il·luminar la ciutat. en declaracions al nostre mitjà, Raquel Sánchez va destacar “l’extraordinària participació de la ciutadania en un acte bonic on volem crear ambient per encarar les festes Sánchez va “animar tothom a passejar per la ciutat i fer les compres de Nadal i Reis al comerç locali va recordar que “Gavà prepara un feix ampli de propostes per a totes les edats i gustos que iniciarem amb Sant Nicasi

Llums noves i de baix consum

Enguany com a novetat, s’han retirat quadres de bombetes antics dels carrers del Centre, Les Colomeres i Montflorit, i s’instal·len guarniments més eficients.

També es renoven les cortines lluminoses que vesteixen els troncs de les palmeres de l’Illa de vianants amb cortines noves i és que, segons fonts municipals, “el fet que els motius lluminosos de lloguer, permeten canviar i renovar la decoració dels carrers”.

Tipus de figures lluminoses

  •    162 unitats pels arbres
  •    236 unitats per guarnir fanals
  •    78 unitats de garlandes longitudinals
  •    2 unitats d’ornaments pels edificis.

Les figures disposen de llums tipus LED i la potència instal·lada no supera 200 Kw.

Les llums de Nadal lluiran fins el dia 6 de gener, entre les 18:00 hores i les 23:30 hores