Gavà es prepara per rebre els carters reials
El campament reial estarà a la Torre Lluc

Gavà es prepara per rebre la visita del Reis de l’Orient. Abans però, ja està tot a punt per acollir els carters reials que vindran a la nostra ciutat el dia 2 de gener. La seva arribada està prevista a les 15.45 hores a l’estació de Renfe i des d’allà faran un recorregut per la Rambla, amb acompanyament de batucada, fins al jardí del Museu, a la Torre Lluc, indret on hi haurà instal·lat el campament reial fins el 4 de gener, en horari de 16.30 a 21 hores.

Serà un espai ple de màgia on els infants podran compartir moments amb diferents personatges i on també hi haurà col·locada la Bústia Màgica, per fer arribar els desitjos a Ses Majestats de manera directa. Un any més, la Companyia General del Foc oferirà l’activitat Pam i pipa al xumet, on un dels personatges de la imatgeria festiva gavanenca, el Mussolet, recollirà els xumets de tots els infants que decideixin deixar d’utilitzar-los

És important tenir present que si voleu lliurar en mà la carta als carters reials caldrà reservar torn prèviament.

Con es demana cita prèvia

  • Podeu fer la reserva a través de la web www.entrapolis.com (disponible a partir del 30 de desembre de 2022).Val a dir que el 29/12/2022 s’habilita pels nens i nenes de les escoles de Gavà que hagin rebut un codi i a partir del 30/12/2022 disponible per la resta de famílies.
  • La reserva és per dia, franja horària i carter que es vol visitar.
  • Es fa una única reserva per grup (familiar o d’amics) per a un màxim de 6 persones.
  • Cal presentar-se a la porta d’accés del campament dels carters reials 15 minuts abans de la cita. No cal venir abans, així eviteu aglomeracions i cues. Cal posar-se a la fila i esperar el torn. Els ajudants dels carters reials gestionen els torns.
  • Si heu arribat abans de l’hora, es poden fer altres activitats mentre arriba l’hora
    concertada —visitar el bosc màgic, el Pam i pipa al xumet…— així es facilita l’accés a les persones que els toca el torn i no es fa cua innecessàriament.
  • Si es tenen dificultats a l’hora de reservar la cita prèvia a través de la web, es reserven torns per a la darrera franja horària de cada jornada d’aquell mateix dia. Caldrà adreçar-se al punt d’informació del campament de carters situat al parc de la Torre Lluc.
  • L’entrada és al parc de la Torre Lluc i la sortida per la plaça de Jaume Perich.
  • Per a més informació, consultes o altres aclariments adreceu-vos al personal de l’organització del campamentà dels carters reials.