Aquest divendres es commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer i, un any més, Gavà vol mostrar el seu suport a les persones afectades per la malaltia i a les seves famílies il·luminant de color verd l’escultura de l’Ésser del Mil·lenni. A més d’aquest gest simbòlic, la FAGA ha organitza diferents actes amb l’objectiu de donar visibilitat l’Alzheimer, a la tasca dels cuidadors i als serveis que s’ofereixen des de l’Associació.

Entre les propostes previstes hi ha la celebració d’una conferència titulada “Recomanacions d’activitats per una vida activa” a càrrec de l’empresa Adaptiveccity. L’activitat es fa aquest dijous, a les 18 hores al centre terapèutic del Carrer de Guifre el Pelós, 12.

Diumenge 30 de setembre a les 18 hores se celebrarà un festival de ball per l’Alzheimer. L’espectacle comptarà amb la col·laboració de l’escola de dansa Leonor Vives i tindrà lloc a l’Espai Maragall. El preu de l’entrada és de 5 euros.

A més, durant tot el mes de setembre la FAGA participa també en la Campanya de Prevenció de la Salut Cerebral de la FAFAC “Cuida el teu cervell”. Així, trucant al 934617120 la neuropsicòloga de l’Associació valorarà la salut del cervell de les persones interessades.