empreses
Gavà fomenta els contactes entre empreses i talent jove a Gavà

Al voltant d’una vintena d’empreses han pres part aquest matí en l’activitat “Gavà, talent i empresa”. La trobada, que ha tingut lloc al hall de l’Espai Maragall, estava organitzada per l’Ajuntament de Gavà amb l’objectiu de posar en contacte empreses de Gavà amb talent jove de la nostra ciutat.

La jornada ha estat inaugurada per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i hi ha participat també el tinent d’alcalde d’Economia, Jordi Tort. Ha estat precisament Tort qui ha assegurat que “amb aquesta iniciativa volíem crear un diàleg entre generacions, entre la part de la gestió empresarial i els joves per tal que posessin en comú interessos”.

El tinent d’alcalde espera que “a partir d’aquí les empreses optin per incorporar talent jove, que és necessari, i a la vegada els joves vegin que les empreses de Gavà i el seu entorn tenen també capacitat per desenvolupar la seva vida professional i les seves expectatives”.

Pel Centre de Suport a l’Empresa, que ha muntat l’esdeveniment en col·laboració amb la Fundació Factor Humà, “era tot un repte ser capaços d’ajuntar públics diferents, nosaltres estem acostumats a fer xerrades per col·lectius molt concrets però en aquest cas es tractava d’ajuntar a diferents públics entorn una sola temàtica, i la veritat crec que ha estat una primera experiència que crec que haurem de repetir sovint perquè he trobat que ha estat molt profitosa”.

La jornada també ha servit per crear un espai de reflexió entorn les noves normes de joc del mercat de treball. En aquest sentit, els empresaris assistents han gaudit de dues xerrades sobre el valor humà i el talent a les empreses.