Gavà Gats munta parada solidària al Garden Bordas aquest diumenge
Els Catsabons que es vendran.

Gavà Gats muntarà aquest diumenge, al Garden Bordas, una paradeta solidària per tal de recaptar fons per a l’entitat. Així, per exemple es vendran els seus Catsabons i Catespelmes naturals, i altres manualitats. A la sortida hi haurà l’anomenat Box Solidari on tothom qui ho vulgui podrà fer altres aportacions com ara pinso i menjar humit, arena, joguines i llits o transportins i rascadors.

La paradeta estarà funcionant de 10.30 a 14 hores.

Val a dir, que l’entitat munta parades de manera periòdica amb l’objectiu de recollir fons per protegir i cuidar les diverses i nombroses colònies de gats que hi ha al nostre municipi. Segons Pilar Barranco, una de les seves integrants, “el que fem és vendre diferents articles, des de tasses fins a sabons, alguns fets per nosaltres i altres per col·laboradors nostres amb l’objectiu d’aconseguir diners que ens permetin comprar pinso i cobrir les despeses veterinàries”.

Aquesta entitat està formada, a dia d’avui, per unes 70 persones voluntàries que s’ocupen de localitzar els felins per tal que estiguin ben atesos, alimentats i amb les cures veterinàries que necessitin.

A banda de la cura de les colònies, Gavà Gats treballa cercant cases d’acollida i tramitant l’adopció de gats ja que segons expliquen “no tots els gats poden viure a casa, però quan trobem gats que són molt petits o que eren de casa i han estat abandonats, busquem cases d’acollida i gestionem la seva adopció”. Els animals s’entreguen a famílies responsables amb xip, desparasitats i amb els tests sanitaris pertinents.

Els futurs propietaris d’un gat han de ser conscients de que adquireixen una responsabilitat, ja que segons l’entitat “necessitem famílies que vulguin estimar i cuidar a un ésser viu, a canvi rebran molt més perquè ells ho donen tot”.

Podeu contactar amb Gavà Gats a través de Facebook, Instagram o correu: gava.gats@gmail.com