Gavà Gats recollirà fons aquest dissabte

Gavà Gats tornarà a sortir aquest dissabte al carrer per recollir fons. Concretament, muntaran un parada amb venda d’articles i manualitats a la plaça de la Pagesia, de 10.30 a 13.30 hores.

Val a dir, que l’entitat munta parades de manera periòdica amb l’objectiu de recollir fons per protegir i cuidar les diverses i nombroses colònies de gats que hi ha al nostre municipi. Segons Pilar Barranco, una de les seves integrants, “el que fem és vendre diferents articles, des de tasses fins a sabons, alguns fets per nosaltres i altres per col·laboradors nostres amb l’objectiu d’aconseguir diners que ens permetin comprar pinso i cobrir les despeses veterinàries”.

Aquesta entitat està formada, a dia d’avui, per unes 70 persones voluntàries que s’ocupen de localitzar els felins per tal que estiguin ben atesos, alimentats i amb les cures veterinàries que necessitin.

A banda de la cura de les colònies, Gavà Gats treballa cercant cases d’acollida i tramitant l’adopció de gats ja que segons expliquen “no tots els gats poden viure a casa, però quan trobem gats que són molt petits o que eren de casa i han estat abandonats, busquem cases d’acollida i gestionem la seva adopció”. Els animals s’entreguen a famílies responsables amb xip, desparasitats i amb els tests sanitaris pertinents.

Els futurs propietaris d’un gat han de ser conscients de que adquireixen una responsabilitat, ja que segons l’entitat “necessitem famílies que vulguin estimar i cuidar a un ésser viu, a canvi rebran molt més perquè ells ho donen tot”.

Podeu contactar amb Gavà Gats a través de Facebook, Instagram o correu: gava.gats@gmail.com