Gavà al Foro Global de Gobiernos Locales
Gavà, al Foro Global de Gobiernos Locales

L’Alcaldessa Gemma Badia, ha estat a Sevilla per exposar els projectes que s’impulsen des d Gavà per construir un futur més sostenible, just i respectuós amb el planeta. Es tracta de la III edició del Foro Global de Gobiernos Locales i s’ha celebrat sota el títol “La Agenda 2030 y el Green L’esdeveniments ha servit dialogar sobre solucions tecnològiques i digitals, infraestructures sostenibles, canvi climàtic, igualtat i inclusió social.

A més, enguany s’ha fet en paral·lel amb el “I Fòrum Urbà d’Espanya” del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, del Govern d’Espanya, amb la presència de la ministra i exalcaldessa Raquel Sánchez i s’ha concebut com l’espai obert i permanent més important del país sobre desenvolupament urbà sostenible.

La trobada ha permès la participació d’alcaldes de tot el món, per impulsa rpolítiques públiques que garanteixin la prosperitat, mitiguin les emergències socials i avancin en la transició ecològica. Per a Gemma Badia “la creació d’oportunitats laborals estables per a tots o totes i sortir de la crisi generada per la Covid, sense deixar a ningú enrere, ha de ser el nostre principal objectiu en aquest moment”.

Gemma Badia