Gavà incrementa en 42 el nombre de desocupats
Oficina de Treball de Gavà.

A la finals d’octubre, la desocupació registrada al Baix Llobregat era de 48.001 persones, pujant respecte al mes anterior en 76 persones i situant la taxa de desocupació en el 12,2%, inferior a la del conjunt de l’àmbit territorial metropolità (12,4%) i a la mitjana catalana (13,3%). En termes interanuals, l’atur augmenta en 8.550 persones, la qual cosa representa un increment del 21,7%, una xifra que evidencia el fort impacte que la pandèmia està tenint sobre el mercat laboral.

Segons l’últim informe del Observatori Comarcal, a través de les dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, els municipis que en números absoluts més han vist incrementar la seva llista d’aturats en aquest últim mes han estat Cornellà (amb 102 inscrits més en les oficines de treball), Castelldefels (99) i Gavà (42).

Per contra, les poblacions que han millorat les seves dades respecte al setembre són Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, La Palma, Pallejà, El Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, Sant Climent, Sant Esteve Sesrovires, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles i Vallirana.