Gavà Kids Market 2018

L’avinguda del Mar, si el temps ho permet, es convertirà, aquest diumenge al matí en un mercat on els més petits seran els qui venguin els seus propis productes. Es tracta del “Gavà Kids Market, que enguany sumarà la seva tercera edició, una iniciativa impulsada de manera voluntària per un grup de mares i que s’encabeix dins el programa d’actes de la commemoració de la Setmana Europea.

Es tracta d’un mercat familiar obert a tots els nens, sense necessitat de reserva i absolutament gratuït, on els petits tenen la possibilitat de vendre els seus propis jocs i llibres usats o productes d’artesania fets per ells. A més, els qui ho vulguin, podran organitzar el seu propi taller: pintar cares, fer formes amb globus, tocar instruments o fer espectacles de màgia, entre d’altres.

El “Gavà Mar Kids Market” permet que nens i adults treballin junts per proporcionar una experiència divertida a tots els participants i experimentar ser joves emprenedors en un món real.

Exemples de productes i serveis

Dj´s, músics, bandes, joies, fer o comprar artesanies, joguines, disfresses, pintura de cara, globus amb formes d’animals, obres d’art originals, recaptació de fons, melmelades, imants, articles reciclats i reutilitzats, entre d’altres.

Es requerirà als infants tenir el seu propi lloc que inclou taula, estovalles, màxim 2 cadires, un cartell que expliqui el que ven amb el preu, els diners per al canvi i una carpa o ombrel·la gran a l’aire lliure per donar ombra.

L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, es farà de 9 a 15 hores. Per a més informació podeu consultar el seu Facebook o l’Instagram

PUBLICITAT