Gavà naturalment

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha presentat avui la nova estratègia de comunicació de l’Ajuntament que es visualitza amb un nou lema de ciutat: “Gavà, naturalment”. L’alcaldessa ha destacat que el nou claim “renova la nostra imatge de la “G” accentuada i fa èmfasi en uns atributs que sempre ens han identificat com a ciutat però que com a alcaldessa m’he compromès a reforçar: els valors del nostre medi ambient, del nostre entorn, en definitiva de la sostenibilitat”.

Així, “Gavà, naturalment”, resumeix el model de ciutat pel qual s’està treballat, “un model basat en l’agenda de la sostenibilitat, sostenibilitat urbana, econòmica, social i democràtica que marca els eixos de les nostres polítiques transversals”, ha afegit Raquel Sánchez.

En aquest sentit,  el nou lema transmet el concepte “naturalment” recolzant-se en la imatge de “G” accentuada genuïna de Gavà, que expressa la realitat i diversitat del territori, disposada en franges definides i alhora relligades. Perquè, segons l’alcaldessa, “aquesta “G” mostra com és la nostra ciutat, un territori privilegiat, disposat en franges definides i alhora relligades, i per tant recull la part de l’aigua, que ens posa en contacte amb el mar; la de la terra, que posa en valor els nostres camps, el nostre Parc Agrari; la franja de les flors, que representa la vitalitat de la nostra ciutat i el dinamisme econòmic; la verda, que ens identifica amb el nostre espai natural, amb el Parc del Garraf; i finalment, el blau del nostre cel mediterrani que hi posa l’accent”.

L’alcaldessa ha afirmat que “Naturalment” també té una altra lectura que es reflecteix en el nou lema “i que vol transmetre el sentiment d’orgull dels gavanencs vers la nostra ciutat, un sentiment d’orgull, de pertinença, de confiança i també d’optimisme perquè sabem que la nostra ciutat té molt de potencial i així ens hem de projectar, com una ciutat magnífica, amb futur i que confia en si mateixa”.

La presentació aquest matí als mitjans de comunicació ha donat el tret de sortida a una campanya que s’allargarà fins a l’estiu en diferents formats i espais: 300 banderoles; 50 opis; una fornícula al Nou Mercat del Centre, que ha estat l’escenari de la roda de premsa; pantalles a la Torre Lluc i a l’Illa; postes als accessos a la ciutat; així com pàgines especials al periòdic municipal El Bruguers, presència a les xarxes socials i insercions publicitàries.

Progressivament “Gavà, naturalment” també serà visible a autobusos i vehicles municipals, tanques publicitàries i equipaments, entre altres suports, i serà present als principals esdeveniments de ciutat com la Fira d’Espàrrecs, els Premis Ciutat de Gavà o la Festa Major.