Gavà participa a la 4a edició del Fòrum Global de l’Economia Social
Foto de grup dels particicipants al Fòrum Global de l'Economia Social

Gavà participa en el Fòrum Global de l’Economia Social amb l’objectiu d’aprendre de les experiències d’altres ciutats i per reforçar les accions previstes en la posada en marxa de la Unió de Cooperadors. Junt al tinent d’alcalde Jordi Tort, participen també altres integrants de la Comissió de Seguiment.

El Fòrum Global de l’Economia Social, que es va iniciar a Seül en 2013, és una xarxa internacional que reuneix les administracions i les parts interessades de la societat civil de l’àmbit local compromeses en donar suport al desenvolupament de l’economia social.

A través de la col·laboració entre organitzacions de l’economia social i de les administracions locals, el Fòrum persegueix la creació d’una ocupació de qualitat, un creixement just,mel progrés de la democràcia de base i el desenvolupament sostenible.

Des de la perspectiva europea l’objectiu del Fòrum és traslladar al món el debat sobre la capacitat de l’economia social de constituir-se en una alternativa real per al desenvolupament econòmic i social de las ciutats i proposar models de desenvolupament local per articular sectors sostenibles, inclusius i viables que aportin un futur millor a les seves ciutats i els seus habitants.