Gavà participa en una nova jornada Ecoindústria

L’Ajuntament de Gavà participarà, el proper 17 de novembre, en una nova jornada del programa Ecoindústria. En aquesta ocasió, i arran de la situació sanitària, l’acte es farà online i portarà coma títol “Creem una comunitat d’empreses col·laboratives i sostenibles” .

Programa

  • 9.30 h Benvinguda
  • 9.45 h Economia Circular a l’empresa. Una mirada obligada des del compte de resultats
    Sra. Mar Isla Pera, Projectes Estratègics. Càtedra Economia Circular. TECNOCAMPUS- MATARÓ. Adscrita a Universitat Pompeu Fabra
  • 10.05 h Intercanvi per al desplegament d’estratègies vinculades amb l’economia circular
    Inspiracions, aprenentatge mutu i treball col·laboratiu per a empreses implicades en el programa d’Ecoindústria i empreses interessades en l’economia circular del Delta del Llobregat. Dinamitzat per l’equip d’Ecoindústria i Imfusio

Ecoindústria és un projecte d’economia circular del Baix Llobregat per promocionar la indústria col·laborativa i sostenible impulsat pels ajuntaments de Viladecans, Gavà, El Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, juntament amb la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Un dels seus grans és de fer del territori Delta, un espai de referència en innovació, talent i sostenibilitat.

Les jornades esdevenen un espai per conèixer les darreres novetats en l’àmbit de l’economia circular així com l’experiència desenvolupada per d’altres empreses del territori. Amb una clara vocació pràctica, aquest espai de trobada anual permet la interrelació i interacció entre empreses, entitats i administracions que treballen en aquest àmbit, fomentant la creació de xarxa i comunitat envers el món circular.