nit-esport-181114

nit-esport-181114La 1ª Nit de l’Esport de Gavà es farà aquest dimecres.

Aquest dimecres se celebra la 1a Nit de l’Esport a Gavà

L’Espai Maragall acollirà aquest acte es premiaran els èxits esportius i el valors de l’esport de la temporada 2013-1014 en cinc categories

Gavà celebrarà aquest dimecres la 1a Nit de l’Esport a Gavà, una iniciativa de l’Ajuntament per a reconèixer els mèrits i l’esforç d’esportistes i clubs de la ciutat. L’acte, que es farà a l’Espai Maragall, es lliuraran diferents distincions, en cinc categories. En la primera es premiarà l’equip que ha aconseguit l’ascens de categoria o quedar entre els tres millors. Una segona categoria reconeixerà l’esportista que ha aconseguit l’ascens de categoria o quedar entre els tres millors. També es premiarà alsgavanencs d’èxits esportius que en l’actualitat no estiguin vinculat a cap entitat esportiva local i finalment en el marc de la darrera categoria es premiarà als equips d’entitats de la ciutat que participin en lliga regular nacionals.

 

Per fer possible que la Nit de l’Esport i que esportistes i clubs siguin els veritable protagonistes des de l’Ajuntament se’ls va convidar a que proposessin les persones a distingir.