Gavà prepara el Castaween 2019
La programació, que combina les tradicions de Castanyada i Halloween donarà inici el 27 d’octubre

Gavà prepara una nova edició del Castaween, una programació cultural i lúdica que conjumina dues tradicions pròpies de Tots Sants: La Castanyada i Halloween. Les activitats començaran el 27 d’octubre, amb la representació d’Hotel Transilvània a l’Espai Maragall, a càrrec del Grup Teatral La Igualtat. Una obra de teatre basada en les aventures d’uns monstres que, com cada any, es reuneixen a l’Hotel Transilvània per celebrar l’aniversari de la Mavis. Aquest any però, serà diferent i passarà alguna cosa que canviarà la seva vida per sempre. El preu de l’entrada és de 5 euros en venda anticipada i de 6 el mateix dia.

El dia 31 el Castaween estarà farcit d’activitats. Una de les atraccions principals tornarà a ser el Túnel del terror, activitat organitzada per la Comissió de Halloween i la Comissió de Teatre Amateur, que, un any més, s’instal·larà al jardí del Museu de Gavà de 18.30 a 23 hores. Les entrades per poder-hi participar estaran disponibles a partir del 21 d’octubre a l’Espai Jove La Casa Gran. En cas de pluja l’activitat no es farà.

A les 19 hores, el parc del Mil·lenni acollirà La morada de los monstruos, organitzada per l’AMPA del col·legi Santo Ángel. De 23 a 1 hores hi haurà una sessió de DJs de terror a la Torre Lluc. Es recomana que els assistents hi vagin disfressats.

Finalment, el mateix dia 31 hi haurà una castanyada popular als jardins del carrer de Mestre Falla, davant de l’AV Les Colomeres, organitzada per aquesta entitat, i una altra castanyada al carrer del General Josep Moragues, davant de l’Asociación Cultural Andaluza, organitzada per l’entitat.

Per a l’1 de novembre, l’AV del barri de Bruguers ha organitzat una cantada de gòspel a l’ermita de Bruguers. D’altra banda, a partir de les 20 hores, l’Espai Maragall acollirà la Marató de cinema de terror amb la projecció de les pel·lícules Cementerio de animales i El exorcista.

El 3 de novembre, el Grup Teatral La Igualtat pujarà a l’escenari de l’Espai Maragall, a partir de les 18 hores, per representar Bitelchus. A part de l’obra de teatre, hi haurà festa ambientada en els anys 80 al vestíbul i l’actuació de l’humorista Edu Mutante. El preu de l’entrada és de 5 euros en venda anticipada i de 6 euros el mateix dia.