Gavà prepara el WOWGAVÀ Market
Gavà prepara el WOWGAVÀ Market

Els propers 2 i 3 de juliol, l’associació WOWGAVÀ, entitat comercial sorgida de la fusió de l’ILLA Gavà i la Unió de Botiguers de Gavà, organitza la campanya ‘WOWGAVÀ Market’, una activitat innovadora, que té com a objectiu “donar suport al sector del comerç, dels serveis i el sector de la restauraciólocal”.

Tant divendres com dissabte, els establiments associats tindran l’oportunitat de sortir al carrer per iniciar les rebaixes d’estiu, acompanyats dels restauradors que oferiran ‘tapes + beguda’ aun preu de 3€. L’amenització musical durant l’esdeveniment, anirà a càrrec de 2 DJ’s, i dels grups, Sellarés Band, Soulmates, Beats & Beans i Sabandijas Band.

L’horari del Market, serà tant divendres com dissabte, de 10 a 21 hores, amb una parada tècnica al migdia, només pels comerços i els serveis, no així per a la restauració, que seguirà oferint durant tot el dia les seves degustacions a 3€. A més, durant el matí de dissabte, el grup de timbalers SonaQueTomba despertarà la ciutat, com a crida perquè la ciutadania gavanencas urti al carrer a realitzar les seves compres de rebaixes d’estiu i a assaborir tapes.

La ubicació d’aquesta activitat serà a l’Illa de Gavà, entre el carrer Sant Joan i la Rambla Vayreda. “El WOWGAVÀ Market servirà per donar el tret de sortida a les rebnaixes d’estiu, i perquè elcomerç i la restauracióde la ciutat, dos dels sectors més afectats per la crisi pandèmica, puguin retrobar-se de nou amb els seus clients als carrers de Gavà. No tenim cap dubte que elsgavanencs i gavanenques respondran i ompliran els carrers, tot seguint les mesures de seguretat en vigència”, assenyala Laura Gómez, presidenta de WOWGAVÀ.

Actuacions musicals durant l’esdeveniment

Els dos DJ’s actuaran divendres i dissabte d’11:30 a 13:30h, als escenaris situats a la Plaça de la Pagesia i a la Rambla Vayreda amb Carrer Màrtirs del Setge. A la Plaça de Pagesia, actuaran divendres a la tarda, els grups Soulmates (18h a 19:15h), i Beats & Beans (19:45h a 21h). Dissabte ho faran els grups Sabandijas (18h a 19:15h) i Soulmates (19:45h a 21h).Per la seva part, a l’escenari situat a la Rambla Vayreda, i actuaran divendres a la tarda els grups Beats & Beans (18h a 19:15h) i Sellares Band (19:45h a 21h). Dissabte ho faran els grups Sellares Band (18h a 19:15h), i Sabandijas (19:45h a 21h).

Més sobre WOWGAVÀ

L’associació de Comerciants i professionals “WOWGAVÀ” neix l’any 2020, fruit de la fusió de les dues associacions de comerciants de la ciutat, L’Illa del Centre de Gavà i La Unió de Botiguers de Gavà. El propòsit d’aquesta fusió és la suma de forces per crear una entitat més forta i amb més capacitat per ajudar sector empresarial i comercial del municipi