Gavà prepara la V Jornada Solidària

La Plataforma Gavà Solidària, i totes les entitats, col·lectius, comerços i empreses que en formen part, han organitzat la 5a Jornada Solidària d’Àmbit Local pel pròxim dissabte 19 de maig de 2018. La jornada té per objectiu la recollida d’aliments i/o aportacions econòmiques que posteriorment s’empraran per a l’adquisició d’aliments destinats a les famílies més desfavorides de la nostra ciutat.

Enguany es dóna prioritat a la recollida de productes d’higiene (compreses, bolquers, desodorant, dentifrici, gel de bany, etc.) i llet, oli d’oliva i aliments en conserva (peix, verdura i llegums cuits).

Com puc col·laborar?

 Voluntariat

El dia de la Jornada és necessària la participació de persones voluntàries per a donar suport a les diverses activitats que es duen a terme.

si voleu adherir-vos al voluntariat de la campanya, ho podeu fer fins al 11 de maig de 2018:

  • omplint el següent qüestionari i lliurant-lo al correu electrònic gavasolidaria@gava.cat o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Gavà

 Organització d’activitats solidàries

Des de la vostra entitat, organització, col·lectiu, comerç o empresa podeu col·laborar:

  • com a punt de recollida d’aliments
  • organitzant activitats solidàries de recollida d’aliments al llarg del mes de maig
  • organitzant activitats el mateix dissabte 19 de maig per tal d’animar el dia de la Jornada i incentivar les donacions i la participació
  • o amb allò que proposeu

Si voleu adherir-vos amb l’organització d’alguna activitat, podeu fer les vostres aportacions fins al 11 de maig de 2018:

  • omplint el següent qüestionari i lliurant-lo al correu electrònic gavasolidaria@gava.cat o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Gavà

Aportacions econòmiques

Al llarg de l’any podeu fer la vostra aportació al compte IBAN: ES18 2100 0281 6102 0025 1354 de “la Caixa”. Les donacions seran destinades a l’adquisició d’aliments al llarg de l’any.