Gavà recupera el servei de podologia per a la gent gran
Aquest dimecres es va explicar el servei a la gent gran

Més 6000 persones a Gavà, amb el carnet de a gent gran, es poden beneficiar, des de ja, del servei podologia que l’Ajuntament, després de l’aturada pandèmica, ha reactivat. Aquest dimecres, la regidora de Serveis d’Ocupació, d’Habitatge i d’Inclusió i Drets Socials, Cristina Agustí, es va trobar amb un nodrit grup d’usuaris i usuàries del Casal de la Torre Lluc per explicar-los els detalls d’aquesta iniciativa a través de la qual, tres centres especialitzats de la ciutat atendran a aquest col·lectiu a preus modestos.

Els centres que fan aquestes ofertes són el de Glòria Seró, al carrer de les Moreres, 7; el Censalu Centre Mèdic del carrer General Josep Moragues, 7 i la Clínica Podològica Subirà Roma situada a la Rambla Lluc, 10.

Cristina Agustí precisa que “aquest servei extern ha estat possible després que l’Ajuntament hagi arribat a un acord amb aquest tres centres” i que “funcionarà mentre no es recuperi l’atenció al propi casal, com teníem abans de la crisi sanitària. Aquesta solució, doncs, és provisional però molt necessària per no deixar desatesa la gent gran metre duri la tramitació de permisos requerida per la Generalitat i que està resultant ser llarga i enrevessada”.