Gavà renova el 6 distintius Biosphere per a la sostenibilitat turística
El segell l'atorga el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i certifica un compromís per a la sostenibilitat

El Parc Arqueològic, la platja de Gavà, Foto Pir Vídeo i els restaurants: Ermita de BruguésEl Calamar & Lobster, Barbacoa Europa de Gavà renovaran, el proper 12 de març, el distintiu del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere 2020 que, en el Baix Llobregat, es gestiona a través del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere és un distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i els consorcis de turisme de cada territori.

Aquest any rebran el distintiu un total de 32 entitats del sector turístic, d’elles 25 renoven un any més el seu compromís, és el cas de tots el de Gavà, i 7 empreses i entitats l’han rebut enguany per primer cop.

El distintiu es va crear per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics i es basa en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. Actualment a la demarcació de Barcelona s’han distingit més de 400 entitats, de les quals 32 són del Baix Llobregat.

L’obtenció del distintius Biosphere ha estat decidida per la Taula de Sostenibilitat Turística del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i ratificada oficialment per l’Instituto de Turismo Responsable.