Gavà renova els distintius Biosphere 2020
Parc Arqueològic de Gavà.

Un total de 32 entitats del sector turístic de la comarca han aconseguit el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere 2020, segons va concloure la Taula de Sostenibilitat Turística del Baix Llobregat i així ho ha validat l’ITR, el Instituto de Turismo Responsable.

De les 32 empreses i entitats, 25 renoven un any més el seu compromís. D’aquests 6 són de Gavà. Es tracta del Parc Arqueològic, el Calamar Lobster, Foto Pir Video, la Platja de Gavà i els restaurants l’Ermita de Brugues i el Barbacoa Europa.

7 empreses i entitats de la comarca han rebut el segell per primer cop. Aquestes empreses són l’Academia Sánchez Casal del Prat de Llobregat, l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, el restaurant CBC Casanova Beach Club, l’Aparhotel Solifemar, i els chiringuitos Carita Morena i Ancla de Castelldefels, i l’empresa GDM Guies de Muntanya.

El Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, que en el Baix Llobregat es gestiona a través del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, és un distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i els Consorcis de Turisme de cada territori. Creat per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics, el Compromís Biosphere es basa en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. Actualment, a la demarcació de Barcelona s’han distingit més de 400 entitats, de les quals 32 són del Baix Llobregat.

El distintiu s’adreça a totes les empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i el seu impacte social i ambiental en el territori comprometent-se amb la sostenibilitat.

Així mateix, aquest any s’han adherit en el Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere més de 30 empreses i entitats, entre les quals figura el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, les quals treballaran els propers mesos per aconseguir aquesta distinció el proper any 2021.