Gavà campanya targeta verda

Gavà se suma a la campanya per difondre i felicitar la sol·licitud de la T-Verda Metropolitana, la nova targeta que permet viatjar de forma il·limitada i de manera gratuïta per un període de tres anys en qualsevol servei de transport públic integrat de les sis zones de l’ATM de Barcelona a aquelles persones que hagin donat de baixa un vehicle sense etiqueta de la DGT.

L’objectiu d’aquest títol és doble: d’una banda, volem incentivar l’ús del transport públic i, alhora, també reduir l’impacte ambiental, eliminant de la circulació els vehicles més contaminants.

Procés de sol·licitud

Per demanar-la, la persona sol·licitant ha d’acreditar que està empadronada dins de l’àmbit de l’ATM de Barcelona i que ha desballestat, en els darrers sis mesos, un vehicle de la seva titularitat sense etiqueta ambiental. També haurà de signar una declaració on es comprometi a no adquirir cap altre vehicle durant els tres anys de vigència de la targeta.

Els tipus de vehicles que el sol·licitant pot acreditar que ha desballestat són els següents: turismes dièsel matriculats abans de l’any 2006 (sense etiqueta DGT), turismes de benzina o gas matriculats abans de l’any 2000 (sense etiqueta DGT), ciclomotors matriculats abans del 17 de juny de l’any 2002 i motocicletes matriculades abans de l’1 de juliol de l’any 2004.

A través de www.gavaciutat.cat es pot descarregar el formulari de sol·licitud. oferint el lliurament de la targeta en el cas que correus no localitzi al destinatari a casa dues o tres vegades (igual que es fa amb la targeta rosa)