Gavà se suma a l'Hora del Planeta
L'Ésser del Mil.lenni s'apagarà durant 1 hora

Un any més, Gavà s’adhereix a la campanya internacional “La hora del Planeta” apagant la il·luminació de l’Ésser del Mil·leni. Aquesta campanya que promou WWF proposa apagar la llum durant una hora com a gest simbòlic com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic.

Des de la seva primera edició l’any 2007, la campanya s’ha convertit en un dels moviments ambientals més grans del món. L’Hora del Planeta va néixer en Sidney en 2007 per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic. Un senzill gest que consisteix a apagar les llums d’edificis i monuments durant una hora.

L’apagada es farà dissabte dia 26 de març entre dos quarts de 9 del vespre i fins a dos quarts de 10 de la nit. Tradicionalment diferents ciutats de tot el món se sumen a aquesta ciutat i s’apaguen les façanes dels edificis més importants del planeta.

Cada any, l’Hora del Planeta brinda a les persones de tot el món l’oportunitat de demostrar la seva preocupació per la natura i ajudar els altres a comprendre la seva importància vital per a les nostres vides, així com les amenaces devastadores per a les persones i el planeta. Un moment per celebrar, però també un moment per ressaltar la necessitat d’actuar.

Tots els anys, a més de mantenir el gest simbòlic d’apagar la llum, es proposa un nou repte per demostrar públicament el suport a la defensa del Planeta.

Aquest any, el repte és: “Donar la volta al Planeta” sumant els 40.000 KM que suposen el seu perímetre. A aquest repte s’ha batejat com a #KMPorElPlaneta.

Més informació de la campanya i repte “Donar la volta al Planeta” aquí