Gavà subseu de la Catalunya Baseball i Softball Week
Gavà subseu de la Catalunya Baseball i Softball Week

Torna un dels torneigs de més prestigi d’Europa i ho fa amb més equips i categories que mai. La sisena edició de la Catalunya Baseball & Softball Week tindrà 90 partits en quatre dies i comptarà amb 31 equips d’arreu d’Europa i un equip de Panamà. Del vell continent hi haurà una bona participació d’equips d’Holanda, Itàlia i República Txeca, també representants francesos, suecs, britànics, alemanys, danesos, les seleccions de Navarra i Euskadi i les cinc seleccions catalanes, que d’aquesta manera tornen a la competició internacional desprès de l’any de pandèmia.

El torneig es disputarà del 14 al 17 d’octubre als cinc camps internacionals de beisbol i softbol del Baix Llobregat, Sant Boi, Viladecans i Gavà (Can Torelló). La divisió de categories i equips participants serà en Sub-12 beisbol hi seran presents 8 equips, en Sub-15 beisbol un total de 8 equips, en la categoria femenina Sub-15 softbol hi participaran 6 equips i la Sub-18 beisbol amb 10 equips en serà la més participativa.

Com a novetat, la plataforma EsportPlus.tv oferirà el primer torneig internacional per streaming, gràcies a l’impuls per a la digitalització de les competicions que lidera la Fundació UFEC. La nova OTT de l’Esport Català, té com a objectiu oferir cobertura a totes les instal·lacions i competicions catalanes i en les sis primeres setmanes des de la seva creació, ha obtingut més de 150 mil visualitzacions en 120 directes pel canal YouTube.

La competició compta amb el suport de les institucions dels diferents ajuntaments, la Secretaria General de l’Esport i la UFEC, també hi seran presents Coca Cola amb beguda per a tots els participants, Hyperice que oferirà productes de recuperació esportiva a les seleccions catalanes i l’empresa de productes de beisbol i softbol Teammate

La presentació del torneig es durà a terme, el proper dimecres 13 d’octubre a les 12:00 al Museu Colet i de l’Esport de Barcelona.

Més informació:

Web FCBS: www.fcbs.cat

Web resultats: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/t_catweek_u18b/cla.php