albert-poch-vilafranca-gava

albert-poch-vilafranca-gava

L’entrenador gavanenc, Albert Poch

El C.F. Gavà recupera a la majoria de lesionats, entre els que destaca un dels jugadors clau de l’equip, Gerard Boira

L’equip estrena l’any rebent el proper diumenge a La Bòbila a un rival directe, el Vilafranca

El Gavà comença l’any amb un delicat compromís rebent a casa al Vilafranca, rival directe en la classificació ja que es troba només una posició per davant dels gavanencs i amb només un punt mes. Serà un partit complicat no només per aquesta rivalitat sinó també perquè, tal i com explica l’entrenador del Gavà, Albert Poch, “és un equip molt incòmode i serà un d’aquests partits en que no et permeten jugar, fan un futbol de segones jugades i pilota llarga”.


Es tracta d’un equip que a Poch li és proper perquè coneix de fa molts anys al seu entrenador, un home que “juga sempre de la mateixa manera, té una filosofia molt clara i molt contundent i no la canvia”. Tot i això, Poch assegura que “si juguem com les darreres setmanes ens emportarem els tres punts i podrem estar tranquils”.


L’entrenador gavanenc espera que l’any comenci millor de com va acabar el 2012, amb una derrota davant el Figueres que va evidenciar “el sinó d’aquest equip, que és jugar bé i perdre”. Poch es lamenta perquè els seus jugadors “estan cabrejats, primer era escepticisme, després pena, però ara és cabreig perquè no és lògic”. El preparador gavanenc explica que hi ha diversos factors que intervenen com la qualitat, la forma i la sort, però “quan generes tantes oportunitats de gol i no tens la sort de poder materialitzar com a mínim un tant per cent important, això t’enfada”.


Les vacances de Nadal han servit per recuperar a la majoria de jugadors que estaven de baixa des de feia setmanes o en alguns casos fins i tot mesos. Poch pot comptar, “en major o menor grau”, amb tots els seus jugadors a excepció d’Aitor Monfort. Entre aquestes reincorporacions destaca una, la de Gerard Boira, a qui “ja li han tret el petit clau que tenia al dit i que ha fet que estigués molts mesos de baixa”. Es una recuperació clau perquè “és un jugador molt important per nosaltres, no fa falta ara descobrir al Gerard Boira”. Tot i que físicament no està del tot bé, Poch confirma que si que estarà a la convocatòria.


Esperem, doncs, que amb aquest equip renovat l’any comenci realment bé. El partit entre el Vilafranca i el Gavà es jugarà a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà el diumenge, 6 de gener, a partir de les 12:00h.

PUBLICITAT