alejandro

El gavanenc Alejandro Martínez és un dels quatre compositors que han ideat la cançó “Loviu”, el tema amb el que Sandra Valero representarà a Espanya en la vint-i-unena edició d’Eurovisió Júnior, el 26 de novembre, a Niça. Radiotelevisió Espanyola ja ha presentat la cançó, així com un avançament del videoclip, que ja es pot visualitzar a la plataforma digital de l’ens públic.

En l’acte de presentació, Martínez va dir que als compositors els hi agrada molt la cançó, ja que en van fer diverses “i amb aquesta vam sentir que teníem una cosa poderosa, que es contagia. Té una alegria, té una energia que és molt bonica, i crec que la podem contagiar a tota Europa amb la tornada, el rap… amb tots els momentets que hi ha a la cançó, que és molt variada”.

A “Loviu”, la petita Sandra Valero, de 12 anys, diu “t’estimo” en cinc idiomes: espanyol, anglès, francès, italià i portuguès; amb una tornada internacional que és un dels punts forts de la cançó. La lletra parla dels valors d’Eurovisió Júnior: de l’amor, de l’amistat i de com les persones són capaces d’unir-se a través de les diferents cultures i llengües.